مشاوره حقوقی رایگان - موتور

با سلام
من یه موتور به قیمت 21 میلیون فروختم به یه نفر و داخل قولنامه نوشته شده اس حق پشیمانی وجود ندارد
و حالا اونی که موتور رو خرید 12 میلیون داده بقیش هم میگه ندارم بدم 12 میلیون رو بده موتور رو پس بگیر
منم 12 میلیون رو ندارم.
و میگم موتور رو بفروش بیا تا صند و... رو بهت بدم میگه مشتری نیست
میگم بیارش تا من بگردم مشتری پیدا کنم میگه باید صند رو بیاری بزاری پیش من تا من بزارم موتور رو ببری..
بعد پدرش میگه یا 12 میلیون رو بیار یا شکایتت میکنم
الان حق با کیه؟؟
من موتور رو فروختم 21 و 12 میلیون داده هنوز باید 9 میلیون دیگه بده
و میگه من میخام شکایت کنم و اون نه سند داره نه قول نامه
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
طبق مفاد قرارداد عمل می شود
می توانید برای مابقی پول تان دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید