مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن برگ سبز خودرو

سلام. ببخشید ما سال 93یه پژو از تهران خریدیم چون بنگاه اشنا بود برگ سبز ماشین قولنامه پیش عموشوهرم موند حالا دسترسی به این فرد نداریم صاحب ماشین هم اطلاعاتش داریم ولی الان اونجاها نمیشه پیداش کرد معتاد شده پیداش نیست ما میتونیم بدون برگ سبز قونامه ماشین به نام بزنیم از 93 ما داریم بیمه میپردازیم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر تقاضای استرداد سند علیه آن شخص دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اسلام خیلی برای انتقال برگ سبز سند ماشین نیاز است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با در دست داشتن قولنامه و بیمه نامه ، علیه فروشنده و صاحب سند اصلی ،دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر به هیچ عنوان

باید برگ سبز نهایت المثنی اخذ نمایید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

استرداد سند را بخواهید