مشاوره حقوقی رایگان - استفاده همزمان از بیمه تامین اجتماعی و نیروهای مسلح

سلام خسته نباشید. من 20 سالمه و مجرد هستم. پدرم بازنشسته ارتشه و من هم تحت تککفل بیمه پدرم هستم. حالا میخوام شاغل بشم و جایی که میخوام استخدام بشم منو بیمه تامین اجتماعی میکنن.میخواستم بدونم میتونم هردو بیمه رو داشته باشم و استفاده کنم؟چون برادرم هم به تازگی ازدواج کرده و خودش از سمته سره کارش بیمه تامین اجتماعیه ولی پدرمم ازاد بیمش کرده و همزمان داره از دوتا بیمه استفاده میکنه.
ایا واسه منم مشکلی پیش نمیاد و بیممو قطع نمیکنن؟

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام در صورتی که متوجه شوند یکی از بیمه ها قطع می شود

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام درصورت اطلاع یکی ازآنهاقطع خواهد شد درسازمان تامین اجتماعی تحقیق محلی هم صورت میگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از کارگزاری بیمه مربوطه پیگیری نمایید