مشاوره حقوقی رایگان - تمکین همسرم

همسرم تمکین نمیکنه به دروغ میگوید امنیت جانی ندارم اودم تمکین زدم در شورای حل اختلاف اونجا هم گفت برمیگردد ولی نیامد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اعتراض مایید درخواست مراجعه با مشاور را داشته باشید و سایر موارد در صورت نیاز می توانید تماس بگیرید هر شخصی می بایست ادعای خود را اثبات کند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام میتوانید حکم عدم تمکین را به اجرای احکام ببرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ادعای عدم امنیت جانب را زوجه باید اثبات کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بر اساس همین حکم اجراییه بگیرید و اگر نیامد گواهی نسوز صادر میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به واحد اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید و گواهی نشوز اخذ نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

پرونده به دادگاه ارجاع و حکم الزام به تمکین وی صادر خواهد شد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادگاه با بررسي دلایل و دفاعیات هر دو طرف رای می دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پرونده الزام به تمکین خود را پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یایددعدم تمکینش را با ادله و مدرک ثابت کنیدنشوزش که در اجرای احکام ثابت شد نفقه به وی تعلق نمیگیرد