مشاوره حقوقی رایگان - تهمت اعتیاد به مواد صنعتی

سلام خسته نباشید لطفا راهنمایی بفرماییدمن زوج هستم حکم تجدید نظر خواهی مبنی بر حکم صادره نسبت به الزام عدم تمکین زوجه همه اش رو دروغ گفته اعتیاد فقط مخدر تریاک نه صنعتي چه اقدام از خودم دفاع کنم؟ نظر خوانده محترم اعتیاد شدید به مواد مخدر صنعتي دارد که هیچگونه تعادل روحي و رواني ندارد و حتي در چندین مرتبه با چاقو تهدید به قتل اینجانب و فرزند
خردسالم نموده که هیچ امنیت جاني بنده و فرزندانم نزد نامبرده نداریم و علاوه بر آن نیز هیچگونه نفقه ای از سوی تجدید نظر خوانده برای بنده و فرزندانم پرداخت نشده
که بابت نفقه شکایت نمودم که علي رغم اینکه رای نفقه صادر شده ولي اقدامي در جهت پرداخت نفقه نمينماید و علاوه بر آن نیز طي 6 سال زندگي مشترکي که داشتیم
ایشان تنها فقط حدود 4 ماه کار کرده اند و خرج و مخارج کامل بنده و فرزندانم توسط پدرم تهیه ميگردد که در خصوص مراتب فوق شاهدین موجود ميباشند و حتي
بستگان تجدید نظرخوانده نیز ميتوانند در این خصوص شهادت نمایند لذا با توجه به اینکه نامبرده هیچگونه تعادل روحي و رواني ندارد و اعتیاد به مواد مخدر صنعتي داشته
و هیچگونه نفقه پرداخت نکرده که تقاضای رسیدگي عادلانه و نقض دادنامه مورد استدعاست .
حتي الزام به ذکر است که تجدید نظرخوانده جهت عدم تعادل روحي فرزند خودش را متعلق به خودش ندانسته که این موضوع باعث گردید که خودکشي نمایم که مدارک
پزشك به پیوست ميباشد .
باتشکر و تجدید احترام

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه بایستی تحت مطالعه و بررسی قرار گیرند.