مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خانه دختر

دخترم 16 سالشه فرار میکنه وپ یش ی مرد 36 ساله میره من وقتی از دخترم بی‌خبر شدم و فهمیدم فرار کرده به این آقا پیام دادم و خواهش کردم که اگر از جای دخترم خبر داره به من اطلاع بده ولی این آقا اظهار بی اطلاعی کردند در صورتی دختر من در خانه خواهرش برده بود خواستم بدونم جرم این آقا چیه و حکمی براش صادر میشود؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اگر وارد رابطه ای شده باشند رابطه نامشروع شکایت کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی دقیق موضوع وجود دارد که آیا نقشی در فرار دخترتان داشته یا خیر