مشاوره حقوقی رایگان - مهریه همسر دوم

با سلام
در صورت کسر از یک سوم از حقوق دریافتی از طریق اداره ثبت و بعد از طلاق همسر دوباره ازدواج کنم و همسر دوم مهریه اش را از طریق اداره ثبت به اجرا بذارد
مهریه هر دو چگونه محاسبه می‌شود ؟با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مهریه زن اول از یک سوم کامل که پرداخت شد نوبت همسردوم هست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید هر دو مهریه قسط بندی شود و با یک چهارم حقوق و یا هر مال دیگری از زوج پرداخت گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مهریه اول که تمام شود دومی پرداخت می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بعد از تمام شدن مهریه همسر اول زن دوم می تواند کسر از حقوق بگیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اموالی از شما را که ثبت شده می تواند توقیف کند.بیش از یک چهارم حقوق قابل توقیف نیست.

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر
ابتدا مهریه اول پرداخت می گردد و سپس دومی

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

حداکثر یک سوم از حقوق شما کسر میشود و مهریه همسر دوم هم از یک سوم محاسبه میشود

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام مهریه به هر دو همسرتان هم تعلق خواهد گرفت

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام با توجه به شرایط مالی جنابعالی و وجود فرزند در هر صورت تا بک چهارم حقوق توقیف میگردد. مگر تمکن مالی شما ب صور دیگر اثبات گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مهریه همسر دوم باید بعد از توقیف سایر اموال زوج ، پرداخت گردد

و اگر زوج مالی نداشته باشد زوجه باید از اجرای ثبت انصراف بدهد و در دادگاه دادخواست مطالبه مهریه را نماید
و سپس شما باید دادخواست اعسار
از محکوم له را مطرح نمایید و ..