مشاوره حقوقی رایگان - بیمه تامین اجتماعی

سلام و عرض ادب
پدر بنده فوت شدن و بیمه تامین اجتماعی بودن، بعد از فوت پدرم، من (جنسیت دختر و مجرد) و مادرم هر دو از بیمه ی پدرم استفاده میکنیم. سوالم از خدمت شما این هست که بر فرض مثال اگر حقوق پدر من 1میلیون باشه و من مشغول به کار و بیمه شوم، بیمه ی من از جانب پدرم قطع خواهد شد؟ این قطع شدن بیمه باعث کسر از حقوق مادرم نیز خواهد شد یا خیر همان مبلغ 1میلیون واریز میشود؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شغلتان قابل ردیابی باشد و تامین اجتماعی متوجه شود بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر حق بیمه برای شما پرداخت بشود مستمری شما قطع خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر حقوق قطع شده شما به حقوق مادرتان اضافه می شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله قطع میشود و به مستمری مادر اضافه میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مستمری به شما‌تعلق نمیگرد به مادر شما کاری ندارد و حقوقش پابرجاست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قطع میشود و به حقوق مادر شما اضافه میگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر حقوق مادرتان کامل پرداخت می شود و شما می توانید بیمه شوید