مشاوره حقوقی رایگان - گزارش خلاف واقع

با عرض سلام وخسته نباشید -ملکی در روستا داریم که متعلق به مرحوم پدر بزرگم می باشد که فوت نموده است که قبل از فوت مادرم تقسیم وراثت شده است حالا دهیار بدون اجازه سایر ورثه ها به یکی از ورثه ها نامه جهت تغییر اشتراک آب و برق داده که پس از تغییر نام،آب وبرق ملک مادرم را قطع کرده است اینجانب به دفتر قضایی مراجعه نمودم و دادخواست بر مبنای گزارش خلاف واقع از دهیار روستا شکایت نمودم دادسرا انجام تحقیقات را به پاسگاه که نظارت روستای ما را برعهده دارد واگذار نمود با توجه به نامه دهیار در اداره آب و برق می باشد اینجانب سه شاهد برای اثبات ادعای خودم به پاسگاه احضار نمودم و پاسگاه پس از تحقیقات گزارش برای دادسرا فرستاده است.و پاسگاه شرح کاملی از گفته های شهود اینجانب و گفته های اینجانب با گفته های دهیار برای دادسرا فرستاده،با توجه به اینکه تمام مستندات اینجانب اعم از نامه تغییر نام امتیازات آب وبرق توسط دهیار به اداره آب وبرق در پرونده دادسرا میباشد،ابلاغیه از دادیاری دادسرا در سامانه اینجانب آمده که بدلیل ادله کافی برای احراز و انتساب جرم
وحاکمیت اصل کلی برائت مستندابه ماده 265قانون آیین دادرسی کیفری سال 92واصلاحات بعدی ، قرار منع تعقیب دهیار صادر نموده است حالا اینجانب برای جلوگیری از ضایع شدن حقم چکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید