مشاوره حقوقی رایگان - طلب مال

با سلام. من از یک کسی طلبی داشتم و اون شخص با یک شخص دیگری در حال یک معامله بود و برای پرداخت طلب من چکی که در اون معامله قرار بود بگیره را به اسم و کد ملی من نوشت و به من داد حالا من اون چک رو خوابوندم به حساب اگر چک رو پاس نکنه و بگن که معاملشون به هم خورده تکلیف من چیه البته 3ماه هست که چک رو به من دادند ولی تاریخ ثبت چک برای چهارروز دیگه هست تا حالا هم هیچ کس بابت چک با من تماسی نگرفته
ممنون میشم لطف بفرمایید و من رو راهنمایی بفرمایید.
با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وجود چک در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اصولا جای نگرانی نیست برای شما مگر تحت شرایطی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید چک را برگشت بزنید و وجه چک را مطالبه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر از صادر کننده چک مطمئن هستید چک را بگیرید در غیراین صورت خیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در موعد مقرر چک را برگشت بزنید و گواهی عدم پرداخت بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید درخواست اجرای
چک را مطرح نمایید تا اموال صادرکننده چک توقیف بشود

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام شما می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید