مشاوره حقوقی رایگان - بروزرسانی مقدار نفقه

با سلام. مادر و خواهر اینجانب نفقه بگیر هستند و میدانیم بر اثر افزایش حقوق و ... این میزان قابل بازبینی است. این درخواست بازنگری هر چند مدت و از چه تاریخی قابل درخواست می‌باشد و چگونه باید صورت گیرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد هرگاه وضعیت تورمی تشدید شود امکان تعدیل متصور است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید دادخواست تعدیل و افزایش تقسیط نفقه دهند

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام هر وقت که فهمیدید نفقه دهنده تمکن مالی اش بیشتر شده است و هزینه های نفقه گیرنده نیز افزایش یافته دادخواست تعدیل نفقه را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مهلت مشخصی ندارد با توجه به اوضاع و احوال می توانند اقدام کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تعدیل اقساط یا نفقه را مطرح نمایید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،درخواست تعدیل نفقه طرح کنید،هرچند سال یکبار میتوانید،درخواست تعدیل بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به تورم میزانش را کارشناس تعیین‌می کند افزایش حقوق زوج نیز موثر است دادخواست تعدیل نفقه بدهند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست تعدیل و افزایش اقساط نفقه را تنظیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون مدت مشخصی ندارد

شما باید دادخواست تعدیل اقساط نفقه را به علت افز ایش هزینه ها و تغییر در وضعیت مالی زوج
مطرح نمایید و

و خود شما باید افزایش هزینه ها و تغییر در وضعیت مالی زوج و تغییر در شرایط اقتصادی و معیشتی را اثبات نمایید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام مدت خاصی برای بازنگری در میزان نفقه وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

محدودیت زمانی ندارد و می‌توانند دادخواست تعدیل نفقه بدهند