مشاوره حقوقی رایگان - نفقه همسر

با سلام
در آذر ماه 1401 با توافق من و همسرم در جلسه شورای حل اختلاف رأی قطعی صادر و قاضی گفت که تا یکسال بعد صدور رأی امکان تغییر مقدار نفقه تعیین شده نیست حالا دوباره همسرم شکایت کرده آیا ترتیب اثر میدن و تغییر میکنه؟

با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود امکان تعدیل گاها وجود دارد
مفاد دادنامه حایز اهمیت است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
مگر موجب جديدي حادث شده باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تعدیل مهریه مدت زمان خاصی ندارد و همچنین در ارتباط با نفقه نیز همینطور است به شرطی که در اوضاع و احوال مالی شما تغییری پیدا شده باشد در غیر این صورت دادخواست تعدیل رد خواهد شد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تعدیل بستگی به نظر قاضی و شرایط اقتصادی و شغلی شما دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق رأی شورا می تواند دادخواست تعدیل بدهد.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

قاضی حرف غیر حقوقی زده هر زمان میشه تغییر پیدا کنه با توجه به شرایط جدید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

یلام. اگر با سازش طرفین گزارش اصلاحی تنظیم شده است. گزارش اصلاحی ملاک عمل است. اگر فقط حکم صادر شده به پرداخت نفقه زوجه می تواند با تقدیم دادخواست، تقاضای تعدیل نفقه را در سال جدید از مرجع صالح بنماید .

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر در بازه یک سال و بابو همان نفقه می باشد، خیر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بستکی به شرایط اقتصادی واوضاع واحوال زوجه دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله تعدیل اقساط نفقه امکان دارد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگر حکم شورا اجرا شده و به مرحله ی اجرای احکام رفته میتونه مجددا دادخواست مطرح کنه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله بسته به شرایط اقتصادی و تغییرات حقوق امکان این امر وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانند بعد از 6 ماه دادخواست تعدیل نفقه دهند.