مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اجراییه چک تضمینی

سلام . من یه چک بابت تضمین بدهی به مبلغ دویست میلیون دادم و قرارداد کتبی هم نوشتیم با امضا 4 شاهد که چک شماره فلان بابت تضمین هست . و طرف شصت ملیون با من طلب داشت که چهل میلیون تو مغازش کارت کشیدم و بیست میلیون رو به علت بیماری و سکته کردن نتونستم پرداخت کنم و نامه از بیمارستانم داذم و الانم نصف بدنم بی حرکته . اما در این فاصله که من تحت درمان بودم طرف چک ضمانت رو برگ زده و تو دادگاه حقوقی اجراییه گرفته! حالا من میتونم با توجه به بند ب ماده 23قانون چک که به صراحت نوشتم بابت تضمین بدهی ، درخواست ابطال اجراییه بدم ؟؟ و شکایت خیانت در امامت انجام بدم ؟ممنونم اگه کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به شعبه ای که اجرائیه صادر کرده لایحه ارسال کنید و کپی نوشته را نیز ارائه دهید و اعلام کنید چک بابت ضمانت بوده اگر قبول نکردن می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست استرداد لاشه چک و توقف و ابطال عملیات اجرایی بدهید.