مشاوره حقوقی رایگان - حق اولاد و عائله مندی

با سلام. خانمی 35 ساله ام و همسرم 4 سال پیش فوت شده است و سرپرستی فرزند دخترم با من است. من کارمند می باشم و حق اولاد و حق عائله مندی را بخاطر سرپرستی فرزندم دریافت می کنم. سوالم این است در صورت ازدواج مجددم حق اولاد و عائله مندی من حذف می شود ؟

پاسخ ها :

حق اولاد زن در صورت ازدواج مجدد حق عائله مندی زن در صورت ازدواج مجدد حق اولاد حق عائله مندی