مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فردی که بیماری مقاربتی را با کتمان منتقل کرده است.

سلام وقت بخیر
بنده چندین سال بعد از متارکه ام با آقایی که کارمند نیروی دریایی ارتش( نیروهای مسلح) شاغل هستند آشنا شدم و بعد از مدتی با ارائه اصل همه مدارکشان و اطمینان دادن ایشان از سلامتی شان با هم محرم شدیم ولی در سومین رابطه زخمی روی بدن ایشان دیدم درخواست آزمایش کردم و هرپس ایشان که خیلی سال است به آن مبتلا است مثبت شد. بو اینکه جواب مثبت است موضوع را انکار و رابطه را قطع کرده بنده هم آزمایش دادم و منتظر جواب هستم در صورت ابتلا میتوانم از ایشان شکایت کنم؟ حقوقی و یا کیفری؟ با چه عنوانی و در چه مرجعی؟ ممنون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله از آنجا که بیماری واگیردار بوده چنانچه شخص مدت ها به این بیماری مبتلا باشد و آن را از شریک جنسی خود مخفی کند در صورت ابتلا شریک جنسی و بیماری او مسول خواهد بود.