مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

در صورتی که در خصوص یک متوفی دو انحصار وراثت صادر شده باشد از دو شعبه شورای حل اختلاف که در هر کدام افراد متفاوتی را وارث اعلام نموده است چه باید کرد؟

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.چنانچه دو گواهی انحصار وراثت صادر شده و مفاد آن دو با هم تعارضی نداشته باشد ایراد قانونی ندارد.اگرچه این دو با هم تعارضی داشته باشند موضوع باید به رئیس شورای حل اختلاف گزارش تا تعیین تکلیف شود

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر نتیجه هردو انحصار وراثت این هست که تعدادی از وراث در رای یکی از شعبات و تعدادی دیگر در رای شعبه دیگر آمده و جمع وراث صحیح است باید اصلاحیه تقاضا نمود. اگرچه در صورت حذف نام برخ از وراث قابلیت شکایت کیفری را خواهد داشت ولی اگر مختلف باشد اولیه یا دومی در حکم کلاهبرداریست و قابل شکایت کیفری . با وکیل جهت اقدام صحیح مشورت نمایید .