مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه بدون قصد طلاق یا ...

با سلام
بنده ملکی خریداری کرده ام که به جهت وام مسکن، قولنامه رو 3 دنگ 3 دنگ زدیم طبق این توافق که این 3 دنگ بابت بخشی از مهریه باشد. البته نیازی هم به وام پیدا نکردم و سند زدیم.
اکنون هم می خواهم سه دنگ دیگر را به نام ایشان کنم که ارزش کل ملک به قسمت سکه ی الان 105 سکه از 124 سکه مهریه هست.
ضمنا می خوام این انتقال رو همزمان با پرداخت مهریه انجام دهم در حالی که دفترخانه ی عقد، در ارومیه بوده و منزل و محل سکونت ما الان کرج. ضمن اینکه نمی خواهیم خانواده اطلاعی از پرداخت مهریه داشته باشد، و اون آخوند مسئول دفترخانه در ارومیه، رابطه ی خوبی با فارس جماعت نداشت و به جای خانواده ی عروس، ایشان رضا نمی داد، آیا راهی هست که رجوع به دفترخانه ی مزبور، پرداخت مهریه انجام شود؟ و در مورد 3 دنگی که پیشتر توافقی به نام همسرم کرده ام، نیاز هست مجدد به نام خودم کنم و دوباره برای کل 6 دانگ انتقال انجام شود؟
یا اینکه سندی برای بخشش مهریه تنظیم شود و انتقال هم انجام شود؟! یه راهکاری که دردسر و مالیاتی کمتر باشه. و البته سکرت بمونه.
ضمنا اگر وکیلی در کرج می تواند کمک کننده باشد، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
رفت و آمد بین کرج و ارومیه برای شرایط بنده، امکان پذیر نیست.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به یکی از دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید و زوجه به میزان 105 سکه از مهریه خود را ابراء کنه و بین خودتان نوشته تنظیم کنید که 105 سکه در قبال منزل ابراء شده است.
در این صورت زوجه نمی تواند بعداً در خصوص مهریه ادعایی داشته باشد و مشکل مالیات و غیره نیز پیش نمیاد.