مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک

ی ملک بین ورثه در مزایده دادگستری بفروش رسید تمام مراحل طی دو سال تمام شد و همه بجز یک نفر از ورثه برای امضا واریز سهم والارث ب دادگستری رفتیمو امضا کردیم .اگ اون ینفر نیاد سهم تکلیف بقیه چیه برا سهمشون؟

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

با سلام سهم هر کسی از ماترک به میزان سهم الارث تعلق می‌گیرد سهم نفری که امضا نکرده در صندوق دادگستری به صورت امانت باقی میماند و اگر تا ده سال ایشان مراجعه نکنند و سهم خود را نگیرند جزو اموال بلاصاحب تلقی و به حساب خزانه دولت واريز خواهدشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پول ایشان در صندوق دادگستری باقی است تا زمانی که مراجعه کنند و پولشان را بگیریند