مشاوره حقوقی رایگان - پول طلا

سلام بنده بار ضایت خانمم طلاهاشو فروختم چون احتیاجشون داشتم اما با دخالت پدرش گفت که باید هم طلاهاشو برگردونم و هم طلاهاشو بدم و من پول طلاهارو ندارم و خودشون میدونن وضعم چیه از اول قبل از خواستگاری همچیرو بهشون گفتم الان چکار باید کرد؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر خانم رضایت دارند ، مشکلی نیست . اما اگر طلا را خود خانم خریداری کردند و به عنوان قرض به شما دادند به ایشان رسید به میزان گرم طلا ها دهید و باید به ایشان برگردانید.