مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پدر

سلام وقتتون بخیر. من 19 سالمه از پدرم شکایت دارم من تنها خرجی ک از پدرم میگیرم کرایه رفتو برگشتم برای دانشگاه هستش اما هرچند وقت یک بار تهدید میکنه ک دیگ نمیزارم بری حتی من خواستم برم سرکار اما گف نمیشه و امروز صبح ب دلیل بحث دیشب ک سر دانشگاه بود کتکم زد من جز هزینه دانشگاه از پدرم پولی دریافت نمیکنم ن هزینه بسته ن لباس حتی هرجا بخوام برم هم مادرمو با من میفرسته طبق قانون اون همچین اختیاری نداره ک مانع بیرون رفتن من و شاغل شدن من بشه اما بخاطر احترامی ک براشون قائلم چیزی نمیگم ولی ازش بخاطر کتک زدن و تهدید شکایت دارم چیکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمانی که شخصی به سن 18 سال می رسد رشید محسوب می شود و می تواند مستقل زندگی نماید و نفقه دختر تا زمانی که ازدواج نکرده است بر عهده پدر می باشددرست است که پدر ولی محسوب می‌شود اما 18 سال به بالا مستقل محسوب شده و پدر نمی تواند تهدید و توهین ضرب و شتم انجام دهد تمام اینها قابل شکایت است