مشاوره حقوقی رایگان - فایل صوتی ضبط شده

من به علت عسر و حرج دادخواست طلاق دادم و در دادگاه بدوی رای طلاق صادر شد. همسرم اعتراض کرده و پرونده ارجاع داده شده به دادگاه تجدیدنظر. من برای اثبات اینکه ایشان صرفا صوری درخواست تمکین داده و قصد زندگی ندارد یک فایل صوتی که در آن بارها به این موارد اشاره کرده
1. زودتر طلاق بگیریم2. تمکین رو ظاهرا درخواست کرده3. اگر تمکین کنم و برگردم به سوءرفتارش ادامه میده" در کنارش به حکم جلب و شهود هم استناد کردم، آیا فایل صوتی دلیل و مدرک محسوب میشه؟

پاسخ ها :

استناد به فایل صوتی طلاق به دلیل عسر و حرج