مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام و وقت بخیر خرداد سال 95 به صورت اقساطی یک خودروی پراید خریداری کردیم که تعداد 15ماه براش اقساط تعیین شد بعد از پرداخت اقساط فروشنده مدارک ماشین همراه وکالت فروش رو بهمون داد و چندین بار اعلام که حتما برای تعویض پلاک اقدام کنید چون صاحب پلاک قصد جدایی از همسرش رو داره و ممکنه براتون گرفتاری ایجاد شه اما چون خودرو مبلغ 2میلیون تومان خلافی داشت ما هیچ اقدامی نکردیم امروز ماشینمونو به دلیل شکایت قضایی توقیف کردن و ما مطمئن نیستیم که برای مهریه اون خانم هست یا نه اثبات اینکه ما ماشینو خریداری کردیم و فقط پلاک به نام همسر ایشونه به چه شکله خیلی ممنون میشم راهنماییمون کنین با تشکر

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. روی پرونده انان اعتراض ثالث نمایید البته مبایعه نامه نیز باید داشته باشید.