مشاوره حقوقی رایگان - دعوای حقوقی

سلام من تبعه افغانستان هستم مدرک فقط کارت سرشماری دارم.صاحب کار من وداداشم پول مان را نمیده میگه این هفته پنروز بعد چک بگیرم ازار واذیت می‌کند ومدت هشت ماه شد همینطور کجا باید مراجعه نمایم منطقه کاری ما منطقه 19 شهرک مرتضی گرد هست
کجا شکایت کنم لطفا رهنمایی کنید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
در صورتی که روادید و حق کار دارید می توانید از طریق مراجع قضایی از کارفرما شکایت کنید