مشاوره حقوقی رایگان - خودرو وکالتی دادم

سلام وخسته نباشید.
بنده یکسال پیش اشتباه کردم واعتماد کردم،و خودروی خودم رو با وکالت به فردی که همسایه بود ووانمود میکرد بدهکاره، دادم که بعنوان ضمانت نزد اقوامش بگذاره و70 میلیون بگیره،بدهیش رو بده وبعد ظرف مدت حداکثر یکهفته 70 تومن رو پس بده وخودروی بنده رو برگردونه ،که الان یکساله رفته .من ابتدا اظهار نامه زدم بی نتیجه بود.یکهفته بعدازدریافت اظهارنامه، خودرو فک پلاک شد،لازم به ذکر هست که هیچگونه مبایعه نامه ویا برگه دست نویس و....نوشته نشده،و هیچ مبلغی هم دریافت نکردم . شکایت خیانت درامانت کردم ،اشتباه بود بدلیل وکالتی که داده بودم الان بهترین راه من چی هست .خداشاهده همه دارو ندارم و شغلم به این خودرو وابسته هست.ممنون از وقت ودانشی که دراختیار میگذارید.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما با استفاده از شاهدین و پیامک های رد و بدل شده و همچنین تامین خواسته میتوانید از طریق حقوقی اقدام کنید.