مشاوره حقوقی رایگان - فرزند خوانده

سلام. من متولد 1361 هستم ، امسال (1401) در سن چهل سالگی متوجه شدم فرزند خوانده هستم. ازدواج کردم و سه فرزند دارم . مادرم که مرا بزرگ کرده سال گذشته در اثر کرونا فوت کرد. تنها چیزی که پدرم ( شخصی که بزرگم کرده) به مت گفت که آنها هم به بهزیستی مراجعه کرده اند و متوجه شدن نام من ضحا بوده و در حرم امام رضا رها شده بودم.
لطفا راهنمایی کنید راهی وجود داره به دنبال پدر و مادر نسبی خودم باشم؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

چون اسم شما مشخص بوده است لذا همین سرنخ خوبی برای پیدا کردن خانواده تان هست، ابتدا به بهزیستی مراجعه کنید و اسناد مربوط به آن سال را بررسی نمایید ضمن اینکه فرزند خواندگی طبق حکم دادگاه صورت گرفته است و از طریق دادگاه حقوقی آن سال هم می توانید اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید اطلاعات نسبی و مختصری در مورد پدر و مادر واقعی خود کسب کنید و سپس بعد از پیدا کردن آن ها دادخواست اثبات نسب دهید توصیه می‌شود به بهزیستی استان مربوطه مراجعه کنید