مشاوره حقوقی رایگان - سوال ابلاغیه

طرفيت شما مبنی بر الزام به ايفای تعهد (مالی) مبنی بر و مطالبه خسارت دادرسی در وقت مقرر فوق جهت رسيدگی در اين شعبه حاضر شويد.

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

قراردادی با کسی داشته اید و به تعهدات خود عمل نکرده اید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دعوایی علیه شما مطرح شده در رابطه با الزام به ایفای تعهد و مطالبه خسارت دادرسی که در روز تعیین شده باید برای دفاع در دادگاه مربوطه حاضر باشید.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
تعهدی را که ملتزم شده ای انجام دهی باید انجام دهی فلذا دادخواست الزام به ایفای تعهد رامطرح نموده