مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

در 1397/1/15 عقد کردیم حدود بیست روز بعد از عقد تعداد 300 قطعه عکس بد و بی حجاب از طرف ناشناسی به من ارسال شد. و فهمیدم که رابطه نامشروع است اما به دلیل علاقه به همسرم او را بخشیده و به جهت جلوگیری از افشای عکسهای همسرم، از فرد ناشناس شکایت کردیم و به یک سال حبس محکوم شد. اما همسرم بعد از سه ماه از (گذشت) من سوء استفاده کرده و دوباره اقدام به ایجاد رابطه با همان شخص کرد. که اینبار هردو به 99شلاق تعزیر محکوم شدند. و چون در تاریخ 1397/4/18 با وجود ساقط گشتن حق حبس مرا ترد کرده بود در رای نفقه (حقوقی) نوشته (چون زوجه به زوج علاقه ندارد لذا مستحق دریافت نفقه نمیباشد) و قاضی در جواب اعتراضه همسرم نوشته (کارهای زوجه اماره و قرینه بر ناشزه بودن و عدم تمکین مشارالیها میباشد لذا مستحق دریافت نفقه نمیباشد) .آیا با در دست داشتن دو عدد رابطه نامشروع که در اولی به یک سال حبس و در مورد دوم به شلاق محکوم شده اند و با در دست داشتن رای های صادره در پرونده نفقه میتوانم درخواست ازدواج مجدد بدهم ؟ لازم است که مهریه را به اجرا نگذاشته اند. ممنون

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با توجه به رای عدم تمکین میتوانید درخواست ازدواج مجدد نمایید . دادخواست مستقلی به دادگاه خانواده ارایه دهید