مشاوره حقوقی رایگان - تصویر کارت ملی

سلام مدتی پیش با یه کانال تلگرامی کسب درآمد اشنا شدم و فهمیدم که یه ربات میفروشن و باهاش میشه کسب درآمد کرد بنده برای خرید اقدام کردم منتها گفتم پول ندارم و بعد از سود مبلغ رو میپردازم برای اطمینان ازم تصویر کارت ملی گرفتن تا اینکه رسیدیم به وسطای کار برای کانفیگ ربات، متوجه شدم که دارن کلاهبرداری میکنن و همونجا گفتم که من منصرف شدم از خرید گفتن ما هزینه پرداخت کردیم باید هزینشو بدید تا اینکه تهدید کردن که تصویر کارت ملی رو دارن و ازین حرفا و بعدش بلاک !
سوال بنده اینجاس که چطور میتونم گزارش بدم کارت ملی بنده رو گرفتن و ممکنه باهاش کلاهبرداری انجام بشه درصورتی که بنده روحمم بی خبر هست؟!

پاسخ ها :

تصویر کارت ملی سوء استفاده از تصویر کارت ملی کارت ملی