مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازمانده

ببخشید کارشناس محترمی که فرمودید وقتی دختر ازدواج میکنه سهم حقوقش به سهم مادر اضافه میشه ولی مادر خودش 50درصد از حقوق را که قانون تعیین کرده میگیره چطور 25درصد دخترهم بهش داده میشه اینجور که سهم همسرمتوفی میشه 75 درصد؟؟؟؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب اینکه وراث چند نفر باشند محاسبه متفاوت می شود . مثلا فقط همسر و یک دختر بوده اند قاعدتا هریک 50 درصد مستمری می گیرند و با ازدواج دختر یا شاغل شدن او 100 درصد مستمری را به همسر متوفا می دهند و اگر تعداد مستمری بگیران زیاد باشند به نسبت سهم هریک از آنها مستمری آنها کم می شود تا 100 درصد مستمری بین وراث قابل تقسیم باشد .