مشاوره حقوقی رایگان - ترک زوج از خانه

من زن 61 ساله هستم شوهرم به بهانه کار در شهر دیگه از خونه به مدت یکماه رفته و خرج خونه کمتر از اونی که خودش خرج میکرد به من داده که من مجبورم از خودم خرج کنم. بنده باز نشسته آموزش و پرورشم و حقوق بازنشستگی دریافت میکنم. میخوام درخواست طلاق بدم منو راهنمایی میکنید؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. برای طلاق دلیل لازم است فقط یکماه خروج از خانه کافی نیست.