مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند ملک

سلام آپارتمانی را سال 96 بصورت مبایعه نامه خریداری کردم که مبلغ 90 میلیون بابت سند در دفترخانه نگهداشته شد فروشنده آپارتمان را که تعاونی ساز بود در دفتر تعاونی بنام بنده نکرد حالا تعاونی اعلام کرده برای گرفتن سند و حل مشکلات آن تقریباً باید 100 میلیون هر واحد بپردازد فروشنده ولی حاضر به بنام زدن در تعاونی نمی باشد و عنوان میکند ارزش 90 میلیون آن موقع الان کم شده و نمیاد چه کنم؟با تشکر

پاسخ ها :

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
اولا باید توجه شود به توافق‌های منعقده بین فروشنده وشرکت سازنده
ثانیابایدتوجه شود به قرارداد منعقده بین فروشنده وخرید دوم چه مواردی وچه ضمانت اجراهای را درصورت خلف وعده در قرارداد پیش بینی شده است.

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، نیاز به بررسی قولنامه منعقده می باشد .