مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله رفع خلع ید و الزام به تحویل مبیع فوت وکیل قبل از اتمام دادرسی و صدور حکم

سلام علیکم
وکالتنامه ای تنظیم و وکیل مقوم بر 51میلیون ریال خواسته 25000ریال تمبر باطل کرده و دو مرحله دادرسی شده که مرحله اول دادگاه از خود رفع صلاحیت نمود و نهایتا بعلت فوت وکیل به نتیجه هم نرسیدیم چکی هم به مبلغ 10 تومان ضمانت در پرونده گرفته بود و البته برای پیش پرداخت غیر از هزینه جلسات (خدمتی مهندسی خواستند که فقط مواد مصرفی 72میلیون ریال بوده است) و بعد فوت خانواده طی ملاقات 10 میلیون را ملاک حق الوکاله دانستند و با توجه به رقم خدمت مهندسی نوشته ای جهت 2/8میلیون باقیمانده طی مدت یک سال گرفته و چک را پس دادند حال با توجه به گذشت موعد قصد شکایت برای اخذ 10 میلیون را هم با دیر کرد دارند و گفتند شما در نوشته بدهی 10تومنی را قبول داری که اصن اینچنین نبود و نشان ندادند شاید چون دستخط خودشان بوده مطلبی بعد امضا اضافه نموده باشند. لیکن آیا حق الوکاله که مبنای ادعاست چه میزان است ؟ با اینکه کار زمین ماند آیا مطابق تمبر ابطال شده است یا طور دیگر و آیا کامل پرداخت می شود؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر متن بعدا اضافه شده اعتراض نمایید به کارشناس ارجاع شود در غیر این صورت مطابق قراردادتان عمل می شود.