مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت آجا

باسلام، بنده نمیخوام ادامه خدمت در آجا بدم والان 5ماهه فرار ازخدمتم، برام احضاریه از دادسرا اومده که تا 5روز اگه نرم حکم جلب صادر میشه، آیا با این حکم میتونن ورود به منزل داشته باشن؟ باتوجه به اینکه نمیخوام ادامه خدمت بدم ودرصورت حضور در دادسرا باید برم سرخدمت چه راهی هست؟ از طرفی پرسیدم گفتن بعد 6ماه حکم اخراجت میاد وهمونو به دادسرا ارائه بدی منع تعقیب صادر میشه.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما سعی کن مدت فرارت از 6 ماه بیشتر بشه بعد خودبخود اخراج می شوی و دادسرا هم فوقش مبلغی جریمه ات میکنه البته به شرطی که پزشک ارتش نباشی