مشاوره حقوقی رایگان - ادعای تصاحب درخت باغ دیگری

سلام. بعداز فوت پدرم در سال 87 زمین درختکاری شده صنوبر بین ما سه خواهر تقسیم شد و ما هم زمین را در اختیار مادرمان که هیچ درامدی نداشت گذاشتیم که تا زنده است استفاده کند.سال 97 که مجدد میخواستیم درخت بکاریم دامادمان گفت من کمک میکنم هر کاری داشتید به من بگویید. مادرم هزینه نهال را به داماد پرداخت کرد و او خریداری کرد و کارگر گرفت و درخت صنوبر کاشت.خودش هم بالا سر کارگرها بود. و به باغ سر میزد.پول کارگر را هم مادرم به او داد.اکنون ادعا کرده کل درختان به او تعلق دارد و تهدید کرده پول میدم شاهد میخرم که شهادت بدن خودش درخت کاشته.حال ما چطور میتوانیم ثابت کنیم او فقط به عنوان داماد هوای مادرم را داشته و هیچ هزینه ای نکرده؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

وقتی زمین متعلق به شماست اصل بر تعلق درختان به شما نیز هست بنابراین مدعی که داماد باشد باید ادعای خود را ثابت کند...