مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش آپارتمان

با سلام. بنده یک واحد آپارتمان سهم سازنده رو پیش خریداری کردم ولی متاسفانه به دلیل عدم احداث توسط سازنده و متواری بودن ایشان مالک حکم فسخ قرارداد مشارکت رو از دادگاه گرفته و هم حکم تخریب بنا توسط کمسیون ماده 100 شهرداری رو به دلیل تخلفات متعدد توسط سازنده رو هم گرفته آیا بنده در صورت تخریب بنا از عرصه سهم دارم یا نه و اگر از عرصه سهم داشته باشم می توانم برای گرفتن سند برای سهم خودم از عرصه اقدام کنم ؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اخذ حکم فسخ معاملات شما نیز باطل می شود و شما می توانید پول خود را از سازنده بگیرید.
می توانید علیه سازنده شکایت کیفری مطرح کنید.
از طرفی دادخواست حقوقی نیز می توانید بدهید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به این اوصاف بهاره قرارداد را فسخ کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
اگر حکم فسخ قرارداد مشارکت صادر بشود قرارداد بیع شما با سازنده باطل خواهد بود مگر قرارداد بیع شما با سازنده ، توسط مالک امضا شده باشد

و شما باید دادخواست مطالبه ثمن
معامله طبق قیمت روز و طبق نظر کارشناس رسمی به طرفیت
سازنده اقامه نمایید و