مشاوره حقوقی رایگان - موتور تعویضی خودرو

سلام وقت بخیر
من 10 روز پیش یه 206 مدل 82 خریدم که بهم گفتن موتورش تعویضی هست اما کارای قانونیش نشده اما فاکتور موتور که نیم موتور هم هست موجوده موتور سال 98 تعویض شده و توی فاکتور و قولنامه هم ذکر شده اما چون فردی که ازش خریدم نمیتونسته کاراشو بکنه به علت مریضی و کهولت سن این کار رو به عهده من گذاشته الان میخواستم بدونم مشکل حقوقی برای من ایجاد میکنه یا نه؟ و چطوری باید اقدام کنم برای تعویض پلاک و شماره موتور جدید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ابتدا باید تشریف ببرید اداره پلیس راهور ودرخواست مجوز تعویض موتور بدهی و مبلغی جریمه، بعد با مجوز بری تعویض پلاک البته اگر وکالت داری