مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

همسرم چند روز حین رانندگی تصادف جزیی کرد
ایشان طب سنتی کار می کند وهمیشه الکل وضد عفونی کار می کند وچون خود من کرونا گرفته بودم ایشان از ضد عفونی استفاده می کند
الکل عین دهنشویه استفاده کرده بود که کمی از ضد عفونی از گلوش پایین رفته بود ومتاسفانه سر ش بیرون از پنجره بیرون برده بود که از دهنش خارج کنه ولی کمی پایین رفته بود
ودر ان حین تصادف وپلیس سر رسیده وتست الکل گرفته وبطری را برای ازمایش فرستادن ولی 226در فوت کردن دستگاه الکل در تنفس نشان داده بود
واو را دستگیر وبا وثیقه 80میلیون ملک ازاد شد
وماشین خودش در پارکینگ هست
دو روز هم حبس شد
ولی اصلا اقرا ر به خوردن شرب خمر نکرده
چون واقعا این اتفاق براش افتاد و اگه بطری هم آزمایش کنن الکل وضد عفونی هست اونم تقریبا یه استکانی در بطری بوده وصد در صد ضدعفونی والکل هست
ولی قاضی میگن شرب خمر داشتی
ناگفته نماند راننده طرف مقابل هم شاکی نیست
ایا شلاق وحبس شاملش میشه
لطفا خواهش می کنم راهنمایی بفرماید
ممنون
هنوز جواب ازمایش هم نیامده
ولی مطمئنم که ضد عفونی والکل هست نه مسکرات دیگر

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورت مثبت بودن تست الکل و جواب آزمایش محکوم به مجازات شرب خمر خواهد شد .