مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

سلام جلسه دوم دادگاه برای رسیدگی به شکایت ضرب و جرح عمدی معمولا چندروز پس از جلسه اول با حضور طرفین دعوا تشکیل می‌شود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید

یک وکیل :

با سلام زمان مشخصی تعریف نشده و بستگی به تصمیم دادگاه و اوقات دفتر دادگاه دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به شعله مربوطه و سیستم سی ام اس دارد که دفتر شعبه ان را تعیین میکند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثنا یا حضوری پیگیری کنید روز مشخصی ندارد بستگی به حجم پرونده ها دارد.

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام بستگی به شعبه مربوطه و وقتهای آن شعبه دارد