مشاوره حقوقی رایگان - حکم حمل و استفاده شوکر

با سلام و عرض خسته نباشید بنده داخل مدرسه با یه شخصی دعوام شد و اون روز من شوکر برده بودم مدرسه و زمانی که جلوی مدرسه دعوا شدت گرفت من مجبور شدم شوکر رو در بیارم اما از اون بر روی شخصی استفاده نکردم فقط برای ترساندن انها از آن استفاده کردم اما خبر به مدیر مدرسه رسید و ایشان به کلانتری خبر داد باید عرض کنم که بنده عضو بسیج هستم و هم حکم مسوولیت و موموریت و حکم حمل و استفاده از شوکر و افشانه را دارم آیا با این تفاسیر حکم بنده در دادگاه چیست ممنون از شما

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
درست است که شما مجوز حمل دارید اما برای استفاده محدودیت‌هایی لحاظ شده که باید رعایت نمایید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت داشتن مجوز مشکل قانونی وجود ندارد مگر اینکه استفاده غیرقانونی کرده باشید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید در زمان غیر ماموریت میتوانستید حمل کنید

ممکن است حبس داده شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عمل شما جرم بوده و میزان مجازات بسته به نظر قاضی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اجازه استفاده از شوکر و افشانه در مدرسه را که ندارید برای دفاع است و مقررات خودش را دارد.