مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه خودرو

سلام. من یه ماشین نیسان فروختم بمبلغ 280 میلیون ب پسرم و الانم میخوام معامله رو فسخ کنم پسرم در کل به من بیعانه نداده 4 تا چک به من داده بعد از دوازده ماه
میخوستم بپرسم اگر قانونی اقدام کنیم میتونیم موفق به فسخ معامله بشیم خیلی ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بستگی به مفاد قرارداد دارد بیع عقدی لازم وباید یا شرط فسخ داشته یااینکه اقاله (تراضی دونفر برفسخ)شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

صرف عدم پرداخت قیمت خودرو و اقساط آن موجب فسخ نیست شما باید برای مطالبه وجه چک ها دادخواست بدهید...

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
بستگی به مبایعه نامه و توافقات شما دارد . اگر تاخیر در پرداخت داشته میتوانید به علت تأخیر اظهارنامه ای مبنی بر فسخ معامله برای خریدار ارسال و سپس تأیید فسخ را از دادگاه درخواست نمایید .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی شرایط فسخ معامله محدود است که با توضیحات شما صرف عدم پرداخت و برگشت خوردن چک ها موجب حق فسخ نمی گردد مگر در مبایعنامه ذکر شده باشد که« در صورت برگشت خوردن هریک از چک ها فروشنده حق فسخ معامله را دارد.»

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید قرارداد منعقده بین شما مورد مداقه قرار گیرد تا بتوان اظهارنظر فنی در این خصوص انجام داد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد شما بررسی شود اگر حق فسخ گذاشته باشید بله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد و باید قرارداد مورد بررسی قرار گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مبایعه نامه و یا قرارداد و یا شاهد داشته باشید بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر با توجه به توضیحات شما قرارداد بیع ، قابل فسخ نیست

طبق قانون ، برای فسخ قرارداد
بیع ، فقط در شرایط خاصی
امکان دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر اختيار ( خيار فسخ ) داريد
بايد ابتدا اعلام فسخ نموده و سپس اقدام به توقيف و استرداد خودرو نماييد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. فسخ دلیل میخواهد. معامله به راحتی و بدون دلیل قانونی قابل فسخ نیست.
اگر پول شما را نداده ، دادخواست مطالبه وجه می توانید بدهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد قرارداد دارد نسبت به چکها اقدام نمایید

یک وکیل :

با سلام
برای پاسخ این پرسش بررسی شرایط قرارداد ضروری است.