مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب سیار در فروش مال غیر

سلام. دو نفر سرم کلاه گذاشتن زمین فروختن که مال غیر بود شکایت کردم قاضی تحقیق کرد دید حق با منه براشون حکم جلب سیارم زد خلاصه تا الان که 6 ماه گذشته نگرفتنشون در حالی که ادرس خونشونم دادم به مامورا هر بار مامور میره خونشون از پشت بوم فرار میکنن خیلی نا امیدم رفتم پیش قاضی میگم چرا نمیگیرن همش میگه صبر که چی میشه بالاخره من واقعا بریدم 350 میلیون پولم بردن راست راست تو خیابونان پلیسم انگار نه انگار

پاسخ ها :

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

به هر حال باید شخص جلب شود و نهایتا امکان صدور حکم غیابی وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای اجرای جلب بهتر است حکم جلب سیار با اذن ورود به مخفی گاه بگیربد و خودتان با شناسایی محل پاتوق انها، با مامورین هماهنگ کنید تا سر بزنگاه دستگیر شوند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حکم جلب سیار همراه با ورود به منزل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید خودتان شخص مورد نظر را پیدا کنید و با حکم جلب سیار با 110 تماس بگیرید و جای کنید.
با حضور در جلو درب جلب به نظر ممکن نیست باید حکم ورود به مخفیگاه هم بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ننوشته اید که پرونده در چه مرحله ایی است ؟ مثلا حکم صادره شده یا نه

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام باید محکوم را پیدا کنید حکم ورود به منزل بگیرید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام دراین موردنظرتان هم دست به کارشویدبامداخله ی پلیس 110 ممکن است نتیجه بگیرید