مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری مشتری و فحاشی دو طرفه

من یه مغازه دار لوازم فروش هستم یه جنس فروختم به یه مشتری که جنس رو برده فرار کرده و رفته و هر چی به گوشیش تماس میگیرم خاموش بود بعد دو ماه گوشی روشن کرد من یه پیام دادم برا حسابم بازم جوابمو نداد من فوش دادم و اون اقا هم به من فوش داد با پیامک چند تا فوش من دادم و چند فوش اون اقا بعد اون اقا شکایت کرده از من بخاطر فحاشی و خودشم فوش داده به من میخاستم ببینم چجوره میشه ماجرا لطفا راهنمایی کنید منو رو پولی که بابت جنسم رفته و فحاشی دو طرف با پیامک

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام برای پولت دادخواست مطالبه بدید. اگر او شکایت کرده جهت فحاشی شنا هم میتونید متقابلا از او شکایت کنید تا پروندتون توی همون شعبه میره و رسیدگی میشه

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماهم متقابلا ازش شکایت کنید