مشاوره حقوقی رایگان - آبیاری زمین کشاورزی

با سلام.. بنده سه سال پیش زمین کشاورزی برنج را از فردی در مشاور املاک قولنامه کرده ام.آبیاری زمین به نام فردی بوده که در زندان بود و برادرش از طرف او وکالت فروش داشته و این زمین را به فردی که من از او خریداری کرده ام فروخت.. حال با گذشت سه سال این فرد که از زندان آمده حاضر نیست آبیاری را به نام بنده برگرداند و اکنون من را تهدید به برداشت برنج کرده یا اینکه پول 20متر از زمین را که جز حریم لوله گاز است به او بدهم.. فردی هم که من از او خرید کرده ام مرا همچنان دعوت به آرامش میکند و می‌خواهد صبر کنم.. تکلیف چیست؟ برای برگرداندن آبیاری به نام خودم چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر برادرش وکالت فروش داشته و به شما فروخته میتونی از طریق مراجع قانونی اقدام کنید .