مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

سلام خسته نباشید. من تویه آموزشگاه رانندگی ثبت نام کردم و در مورد نوبت دهی امتحانات کارکن آموزشگاه یه ماه نیم بعد زد امتحان منو و من به پیش مدیر آموزشگاه رفتم و پرسیدم که میشه وقتشو نزدیکتر بکشن با لحن خیلی بدی جواب منو داد و من ناراحت شدم و گفتم که این چه لحن حرف زدنه و اون در مقابلش به من فحش داد منم گفتم شکایت میکنم، میخواستم بدونم که بدون شاهد میشه کاری بکنم؟ کارکنانش شاهدن ولی هیچ وقت طرف منو فکر نکنم بگیرن، دوربین آموزشگاه هم صدا و رو ضبط میکنه یا فقط تصویر برمی‌داره؟ اگه نه چطور میتونم ثابت کنم؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

می توانید شکایت بکنید ولی اثباتش سخته ...به نظرم بیخیال بشید