مشاوره حقوقی رایگان - وصول شارژ آپارتمان

با سلام
چگونه میشود شارژ‌ و مخارج مشترک دیگر را از فردی که مالک آپارتمانی هست ولی به او دسترسی نیست احتمالا در خارج کشور میباشد گرفت. ایا میشود طرف را ممنوع الخروج و یا ممنوع المعامله کرد تا شاید از این طریق او را پیدا کرد؟ و یا چه راههای قانونی وجود دارد؟
با تشکر ش پاییز

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوالتنان واضح نیست . یعنی چی مخارج مشترک دیگر را از فردی که مالک هست مطالبه کرد ؟ مگر میشود دین کسی را از کس دیگری مطالبه نمود ؟ و اگر منظورتان یک فرد هست دادخواست حقوقی ارایه دهید البته توسط هیئت امناء قانونی