مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به تقسیم مستمری بین همسر و فرزندان

سلام وقتتون بخیر و شادی
از اینکه به سوال بنده پاسخ میدهید و راهنماییم میکنید سپاسگزارم.
من مستمری بگیر تامین اجتماعی هستم و فکر میکنم همسر و فرزندان همسر مرحومم نسبت به من(همسر دوم ) مستمری بیشتری دریافت میکنند من به اداره بیمه تامین اجتماعی برم حقوق کلی که برای مستمری هست با نحوه تقسیم بندی و مبلغ مستمری هر نفر رو میگن یا پرینتی میدن؟ که من مطمئن شم؟هیچ اطلاعی ندارم حقوق کلی چه مبلغی هست.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .میزان مستمری سهم مستمری هر یک از بازماندگان متوفی معادل پنجاه درصد مستمری استحقاقی بیمه شده است و در صورتی که بیمه شده مرد دارای چند همسر دائم باشد مستمری به تساوی بین آنان تقسیم خواهد شد.
میزان مستمری هر فرزند بیمه شده متوفی معادل بیست و پنج درصد مستمری استحقاقی بیمه شده می باشد و در صورتی که پدر و مادر را از دست داده باشد مستمری او دو برابر میزان مذکور خواهد بود.
میزان مستمری هر یک از پدر و مادر بیمه شده متوفی معادل بیست درصد مستمری استحقاقی بیمه شده می باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با شماره گویا سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مستمری یک درصدی دارد می توانید با 1420 تماس بگیرید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
مستمری مطابق قانون بین مستمری بگیران تقسیم میشود ، موضوع را از طریق تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به سازمان تامین اجتماعی مراجعه نمایید

یک وکیل :

از ارگان مربوط پیگیری فرمائید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اعتراض به مستمری و چگونگی آن بی فایده است چرا که مطابق قانون انجام میشود از ادره مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکان پاسخگویی وجود دارد مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع را از طریق تأمین اجتماعی پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی چنین چیزی امکان ندارد چرا که مستمری به صورت قانونی محاسبه و پرداخت می شود
می توانید با تامین اجتماعی تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

همسر اول و دوم به یک میزان مستمری دربافت می نمایند

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام به اداره مزبور مراجعه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
درخواست خود را مطرح نمایید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

نمی تواند فرق داشته باشد خیالتون راحت . ولی برای اطمینان مراجعه کنید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله به تامین اجتماعی مراجعه فرمایید چون ذینفع هستید قابل پیگیری است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی حضوری موضوع را از ارگان مربوطه پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مطمئن باش تقسیم به تعداد شما شده اما برای اینکه بفهمی حقوق مرحوم چقدره درخواست فیش بده

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مراجعه حضوری داشته باشید به شما اطلاع میدهند