مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بی مورد و اشتباه از روی پلاک خودرو

باسلام و احترام، به استحضار میرساند اینجانب با خودروی تیبا2 در تاکسی اینترنتی فعالیت دارم. خودرو به نام همسر بنده میباشد. سال گذشته مسافری داشتم که بخاطر نوع برخورد و نحوه رانندگی بنده ازم درخواست کرد چند وقت بصورت تمام وقت در اختیار ایشان باشم و سرویس دیگری قبول نکنم. قرار شد با پرداخت کرایه مناسب بنده دیگر به سرویس نروم و فقط در اختیار ایشان باشم. از قضا بدونه اطلاع بنده ، ایشان در طول روز به چندین مغازه رفته و انواع کالا ها از سوپر مارکت ، ابزار یراق صنعتی و طلا فروشی و بوتیک لباس و... بعد از چند هفته متوجه شدم که او در هنگام خرید از مغازه ها کلاهبرداری به صورت اینترنتی میکند و برخی از این کسبه با گرفتن شماره پلاک خودرو و تماس با همسر بنده اعلام شکایت میکنند. وقتی موضوع را به او گفتم در ابتدا منکر امر شد و سپس اظهار داشت تا 72 ساعته آینده پول برمیگرده یا به حسابه من که بهشون میدم یا واریز به حسابه همان اشخصاص طلبکار میشود. در صورتیکه اصلا همچین امری اتفاق نیفتاد و کلیه موارد جعل از روی برنامه آپ بوده و رسید جعلی به اشخاص میداد. خلاصه بعد از اثبات موضوع ایشان با تهدید چاقو و ضرب و شتم و عدم پذیرش و همکاری بنده اسناد یک قطعه زمین بمساحت 350متر واقع در شهرستان سرخرود جاده معلم کلا روستای اورطشت کلوسا به زور و تهدید با بیان اینکه من این ملک را مشتری دارم و برایت به زودی میفروشم از بنده رسید دریافت کرد که مثلا بمبلغ70 میلیون تومان از من خریده ... نهایتا این مدارک را به بنده عودت نداده و در هر بار مراجعه به ایشان از موضوع تفره رفته و تهدید با سلاح سرد مینمود و نهایتا بخاطر اعمال مجرمانه در اواخر بهمن ماه ساله 1397 از سوی پلیس آگاهی شهرستان بابل دستگیر و روانه زندان شد. اخیرا با قرار وثیقه به مرخصی آمده و با کمال وقاحت و بی ادبی به منزل پدری بنده مراجعه و قصد آدم ربربایی اینجانب را داشته که پس از تماس اینجانب با پلیس 110 اقدام به فرار نموده اند. (صورتجلسه گزارش 110 بپیوست) از اینرو با توجه به دریافت یه شکایت از سوی یکی از کاسب های مغازه دار در شهرستان جویبار که ایشان از وی کلاهبرداری نمود از روی شماره پلاک از خودرو شکایت کرده. خواهشمند است در خصوص احقاق حق بنده در موارد فوق اشاره ؛
1- تهدید و اخاذی با سلاح سرد (چاقو) از اینجانب به نیت سوء استفاده از بنده و خودرو (تیبا 2سفید به شماره پلاک .............)
2-خیانت در امانت و اقدام به زورگیری در خصوص فروشنامه دستی یک قطعه زمین به مساحت 350 متر در سرخرود
3- رفع سوء شکایت از خودرو تیبا2 بشماره پلاک ............. به اتهام کلاهبرداری مطرح شده از آقای الف (شهرستان جویبار)
4- پیشگیری و رفع سوء پیشینه احتمالی از سوی سایر کسبه که بدین شکل از ایشان اخاذی و کلاهبرداری شده (محدوده زمانی حدود شش ماهه ساله 1397 منتهی به اسفند ماه 97 که وی از سوی پلیس دستگیر و روانه زندان شد)
بااحترام و تشکر مجدد

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

خیانت در امانت سخت اثبات میشه ولی میتونید 70میلیون را مطالبه کنید و اخاذی و تهدید هم شکایت کنید و شکایت ها علیه خودرو را اگر ماجرا که گفتید اثبات کنید تبرئه میشید

مرتضي  مقدس

جناب آقای مرتضي مقدس :

خب اگر حضوری باشه بهتر میشود راهنمایی کرد
در هرصورت در خصوص جرمهایی که بیان کردی بار اثباتی و کشف حقیقت بستگی به دلایل و مدارک شما داره اگر شما می گویید که فقط به عنوان سرویس در اختیار او بودین لازمه ان فقط همین هست که شما در کارهای دیگه همکاری نکرده باشید که کار پلیسی و قضایی است و لازم هست حتما وکیل داشته باشید در خصوص زمین یا ملکی که گفتید آنهم تا آنجا که توضیح شما را دیدم اثبات جبر ک فریب و کلاهبردار ازش احراز نمیشه مگر دلیل دیگه ای داشته باشید
در هرصورت برای اثبات جرم های ابرازی حتما نیاز به مدرک هست صرف ابراز کفایت نمیکنه