مشاوره حقوقی رایگان - مختومه شدن پرونده اجراییه مهریه در اداره ثبت اسناد رسمی

باسلام
برا من پیامک اومد ک ابلاغیه اجراییه مهریه در ثبت اسناد رسمی ثبت شده وحالا بعد از حدودا سه هفته برام پیامک اومد ک پرونده اجرایی شما مختومه شد. این یعنی چی؟
من حسابی یا ملک ماشینی چیزی ب اسمم نیست

درضمن من هم اظهارنامه الزام به تمکین و دادخواست الزام به تمکین درخواست دادم و قرار به شورای حل اختلاف بریم
امکانش هست زوجه انصراف داده باشه؟یا بخواد از دادگاه اقدام کنه برا دریافت مهریه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بعد از اینکه اموالی از زوج شناسایی نشود ، پرونده اجرای ثبت باید بسته شود و به دادگاه مراجعه شود