مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های تعمیر آسانسور ملک

سلام
هزینه تعمیر نگهداری و بیمه آسانسور قانونا به عهده مستاجرین است یا مالک ساختمان؟

(مالک جزو ساکنین آپارتمان نیست)

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اصولا عرف تعیین میکند . ولی در کل هزینه های جزیی با ساکنین و هزینه های کلی با مالکین است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تعمیرات و هزینه های اساسی با مالک است و جزئی با مستاجر

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در کل هزینه های جزیی با ساکنین و هزینه های کلی با مالکین است

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

باید بین تعمیرات اساسی و نگهداری تفکیک قایل شد . هزینه های نگهداری با مستاجر و هزینه های اساسی با مالک است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بیمه و تعمیرات اساسی بر عهده مالک است .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر هزینه جزئی است بر عهده مستاجر است ولی تعمیرات اگر کلی و اساسی است بر عهده موجر یعنی صاحب ملک می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه تعمیرات و بیمه برعهده مالک است
ولی هزینه سرویس به نظر برعهده مستاجر است.

الهه حسینی

الهه حسینی :

سلام
برعهده مالک میباشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام
استفاده كننده مستاجر است
و خرابي و رفع آن با مستاجر است
( ساكنين ) مسيول مي باشند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
هزینه های اساسی به عهده ی مالکین است .

یک وکیل :

با سلام
بیمه آسانسور با مالک هزینه تعمیرات کلی با مالک و هزینه تعمیرات جزیی با مستاجر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون هزینه تعمیرات کلی و اساسی و بیمه آسانسور بر عهده موجر است
ولی هزینه تعمیرات جزئی و شارژ ماهیانه بر عهده مستاجر است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هزینه تعمیرات برعهده مستاجرین ساختمان

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چون هزینه های مصرفی است باید متصرفین پرداخت نمایند

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
هزينه هاي اساسي بر عهده ي مالك و هزينه هاي نگهداري به عهده مستاجر مي باشد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام هزینه نگهداری آسانسور با مستاجر ولی هزینه تعمیرات آن با مالک است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

هزینه ها اساسی با مالک است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی مطابق قانون هزینه های اساسی برعهده موجر(مالک) می باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بیمه با مالک است هزینه تعمیرات جزئی برای سرویس ماهیانه شارژ ساختمان است و به عهده مستاجر است اما هزینه تعمیرات کلی به عهده ی مالک

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بیمه و تعمیرات بعهده مالک است

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

تعمیرات اساسی با مالک وتعمیرات جزیی با مستاجر. درمورد سوال شما با مالک است

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

هزینه استفاده از عین مستاجره با مستاجر و هزینه های نگهداری با موجر است بنابراین اگر اسانسور مورد استفاده مستاجر هست هزینه تعمیرات ان برعهده ایشان می باشد ولی هرینه های مربوط به نگهداری و بیمه مربوط به موجر است.