مشاوره حقوقی رایگان - اگر یکی از وراث اجاره موجر را پرداخت نکند؟

مغازه ای دارم از سال 59که مشمول قانون سال 56موجر و مستاجر هستش, بعد از فوت مستاجر وراث آن به دلیل اختلاف با هم از پرداخت اجاره سربازدند و بنده تا کنون با دو اظهارنامه که برای هر دو وراث تنظیم شد درخواست اجور معوقه را کردم اما یکی از وراث نصف اجاره را پرداخت کرده و دیگری پرداخت نمیکند و در اظهارنامه دوم من نیز عنوان کردم که نصف مبلغ اجاره پرداخت نشده, آیا اگر برای بار سوم هم اجاره از جانب یکی از آن ها پرداخت نشد اینجانب امکان تخلیه ملک به دلیل اجور معوقه را دارم؟ یا چون یکی از وراث سهم اجاره خود را داده و دیگری نداده این حق از من سلب میشود؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله در صورت عدم پرداخت امکان تخلیه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بابت تخلیه میتوانید بر اساس آجور معوقه اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید درخواست اجور معوقه این سال ها را نمایید و اگر پرداخت نکرد تقاضای تخلیه دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت بخیر نیازمند بررسی دقیق و سنجیده پرونده هستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
طبق قانون موجر و مستاجر 56 ، اگر مستاجر سرقفلی ، اجاره سرقفلی را پرداخت ننماید مالک
میتواند دادخواست تخلیه مغازه تجاری را بدون پرداخت حق سرقفلی اقامه نماید و

و حکم تخلیه صادر خواهد شد